You are here: Uygulama Alanları Çok Katlı Binalar

Çok Katlı Binalar

Kamu binaları, ofis binaları, hastaneler, oteller ve konutlarda yüksek enerji tasarruflu pompa sistemleri.
Binalarda tasarruf sağlayabilmek için birbirine uyumlu bileşenlerden oluşan enerji bakımından etkin sistemlerin kullanımı gittikçe daha zorunlu hale gelmektedir. Wilo sizin için sistemin tümünü kapsayan kontrol ve ihtiyaca uygun iyileştirmeyi mümkün kılan akıllı çözümler sunmaktadır.




 

 

 

 

Bina İçi Kullanım : Enerji açısından verimli sistemler, teknik tesislerde işletim masraflarını düşürür.Bir sistemin su ve ısıyla beslenmesinde kullanılan teknik, enerji verimi ve doğal kaynakları koruma açısından yüksek talepleri karşılamak zorundadır.Wilo'nun Pumpen Intelligenz özelliği bireysel çözümlerinizi ve yüksek verimli tekniği garanti eder. A enerji etiketli yüksek verimli pompalarımızın kullanımı size% 80'e kadar enerji tasarrufu getirir.

 

 

Bina Dışı Kullanım : Özenli planlama ve akıllı teknik, dış tesislerin uygun fiyatla yapılmasını garanti eder.Dış tesislerde su ile ilgili işlemler büyük önem taşır. Özenli planlama ve kanıtlanmış tekniklerin kullanımı sayesinde, masrafların seviyesi düşük tutulur. Çeşitli yapı tarzlarındaki Wilo pompaları özel taleplerinizi karşılar.

Joomlart